Onze partners

Wil je onze partner worden?  Stuur een e-mail naar b2b@icelab.be en we nemen snel contact met je op.  Alvast hartelijk dank voor je interesse!

Hart Antwerpen

Bij Hart draait alles om lekker eten en drinken en dit op volledig plantaardige wijze. Je bent er van harte welkom voor koffie, brunch, dinner, tapas, dessert en zoveel meer.  Melissa en Mario willen je laten genieten van hartverwarmende gerechten volgens het seizoen.  Het ijs van IceLab NiceCream Creations is een vaste waarde op hun kaart. Smakelijk!

Hart Antwerpen, Minderbroedersrui 34, 2000 Antwerpen

 

Spritz Osteria Antwerpen

Spritz is de allereerste, volledig plantaardige Osteria in Antwerpen. Chef Luna Trapani bereidt heerlijke, eenvoudige Italiaanse maaltijden, met de focus op pasta. Naast de vaste kaart, met klassiekers zoals carbonara, lasagne en tiramisu, vindt je er ook seizoensgebonden suggesties volgens de inspiratie van de chef.  Je kan er genieten van de pure, Italiaanse keuken, in combinatie met een heerlijke cocktail of een lekkere wijn.  Het ijs van IceLab NiceCream Creations is een vaste waarde op hun kaart. Smakelijk!

Spritz Osteria, Oude Koornmarkt 11, 2000 Antwerpen

Circus Antwerpen

Met restaurant Circus brengen Inge en Lien een heerlijke biologische keuken geïnspireerd door het aanbod van het veld en lokaal gepassioneerde producenten. Ze worden heel blij van kraakverse, lokale groenten en hun ontelbare mogelijkheden in de keuken.  Zin in enkel een koffietje? Kom langs en proef hun eigen biologische koffieblend 100% Arabica. Zelf verlekkerd op zoet, zijn Inge en Lien gedreven in homemade gebak: vegan, vrij van geraffineerde suikers, glutenvrij of op grootmoederswijze. Tijdens de warme maanden is het ijs van IceLab NiceCream Creations een vaste waarde op hun kaart.  Smakelijk!

Circus Antwerpen, Kasteelpleinstraat 26, 2000 Antwerpen

Caffe Mundi Antwerpen

Espressobar Caffe Mundi  in hartje Antwerpen ontstond meer dan 10 jaar geleden, op slechts een steenworp van de Grote Markt en de kathedraal. Isabelle en Tom, de eigenaars, zijn ook de bezielers van branderij Cross Roast, waar de koffie vers gebranden wordt. Ze kiezen voor verse, seizoensgebonden koffies met de beste aroma’s van kleine, lokale producenten. 

Een hongertje?  Je kan bij hen ook terecht voor een heerlijke vegan boterham, of vegan gebak.  En tijdens de warme maanden kan je bij hen terecht voor een heerlijke affogato met het vanille ijs van IceLab NiceCream Creations. Smakelijk!

Caffe Mundi, Oude Beurs 24, 2000 Antwerpen

CLO Antwerpen

Gezellig ontbijten, lunchen en dineren in een huiselijke omgeving doe je bij CLO. Op het menu staan verse, seizoensgebonden vegan gerechten die met liefde bereid worden door chef Claudia. Een heerlijke soep,  een vegan boterham met verschillende spreads, huisbereide lasagne, een lekker dessertje, een affogato met het heerlijke ijs van IceLab NiceCream Creations tijdens de zomermaanden... .  Laat je verleiden door al het lekkers op de kaart en de vriendelijke, huiselijke atmosfeer. Smakelijk!

CLO, Kroonstraat 172, 2140 Antwerpen

Plantbar Jacqueline Antwerpen

Als je houdt van planten, koffie en gebak, dan moet je bij Plantbar Jacqueline zijn!  Ze serveren de lekkerste koffie in het groen. In de warme maanden, staat er affogato op de kaart met het heerlijke ijs van IceLab NiceCream Creations. 

Zussen Hanne en Jorien heten je van harte welkom in hun oase in Borgerhout. Smakelijk!

Plantbar Jacqueline, Turnhoutsebaan 92, 2140 Antwerpen

Si Bon Antwerpen

Bij traiteur Si Bon Antwerpen draait alles rond de verse gerechten van de authentieke, Libanese keuken.  Van baba ganoush tot fattoush, hummus en knapperige falafelvarianten, zowat alles is helemaal vegan!  Heb je geen zin om te koken, maar wil je toch in een handomdraai, heerlijke gerechten uit je mouw toveren, dan ben je bij Si Bon aan het juiste adres.  Tijdens de warme maanden vind je er ook de heerlijke ijsjes van IceLab NiceCream Creations. Smakelijk!

Si Bon, Lange Kongostraat 1, 2060 Antwerpen

Plant A Pizza Gent

Plant a Pizza in Gent, is de allereerste 100% plantaardige en biologische pizzeria in België.  Je kan er heerlijk genieten van dagverse, huisbereide, vegan pizza's op Napolitaanse wijze.  Er word zoveel mogelijk samengewerkt met lokale ondernemers die borg staan voor de allerbeste, kwaliteitsvolle ingrediënten.  Heb je nog plaats voor dessert?  Kies dan zeker voor wat lekkers, vergezeld van een heerlijk bolleke ijs van IceLab NiceCream Creations. Smakelijk!

Plant A Pizza, Geldmunt 49, 9000 Gent

Café de Zure Antwerpen

Bij Café de Zure in Zurenborg te Antwerpen kan je niet alleen terecht voor een lekker biertje, of genieten van een live sessie, ze serveren er ook een lekkere vegan spagetti en chili sin carne.  Tijdens de warme maanden hebben ze steevast ijsjes van IceLab NiceCream Creations in de aanbieding!  Op hun terras is het dan heerlijk vertoeven.  Smakelijk!

Café de Zure, Dageraadplaats 4, 2018 Antwerpen

Epiphany's Kitchen Gent

Epiphany's Kitchen in Gent, is een feest voor alle zintuigen. Bij Epiphany's staat de veganistisch keuken voor vernieuwende en bijzonder lekkere, glutenvrije smaken. Het feeërieke interieur zorgt voor een totaalbeleving. Bij Epiphany's Kitchen worden al je zinnen betoverd.  Geniet van de magie van de plek en op je bord. Het heerlijk ijs van IceLab NiceCream Creations is een vaste waarde op de kaart. Smakelijk!

Epiphany's Kitchen, Burgstraat 10, 9000 Gent

Humm Antwerpen

Bij Humm Antwerpen kan je terecht voor 100% plantaardige, overheerlijke, gezonde, duurzame gerechten uit de Midden-Oosterse keuken.  De sfeer is geweldig, het eten om duimen en vingers bij af te likken.  Proef zeker hun desserts met ons ijs :-)  Verrukkelijk! Wat wil je nog meer?

Humm Antwerpen, Dageraadplaats 31-33, 2018 Antwerpen

foto: niccola.be

PlantB Antwerpen

PlantBAntwerpen opende de deuren in december 2017.  Oprichter en eigenaar Alexandra wil je smaakpapillen en harten veroveren met de heerlijke plantaardige gerechten die in haar keuken getoverd worden!  Ontspan en geniet en laat je zeker ook verleiden tot een lekker dessertje met ons huisbereid ijs :-)  

PlantBAntwerpen, Blauwmoezelstraat 2, 2000 Antwerpen

And / Or Antwerpen

And / Or is een culinaire parel waar creativiteit, ontdekking en smaakbeleving centraal staan.  Chef Karen Shu studeerde aan het French Culinary Institute in New York en werkte vervolgens in verschillende gerenommeerde Michelin-sterren restaurants in Manhattan. In haar Antwerpse restaurant werkt ze graag met seizoensgebonden, lokale, unieke ingrediënten en zet ze volop in op duurzaamheid. Ze biedt haar klanten een onvergetelijke, plantaardige, culinaire ervaring!

And / Or Antwerpen, Haantjeslei 1, 2018 Antwerpen

foto: and / or Antwerpen

Knol en Kool Gent

Knol en Kool is de coolste, vegan bistro en superet in centrum Gent.  In de bistro kan je heerlijk genieten van verrukkelijk, vegan comfort food en in de bistro vind je meer dan 300 kwaliteitsvolle producten om thuis zelf te kokerellen.  Laat je verleiden tot een zalig ijsje in de bistro tijdens de openingsuren of kies voor onze ijsjes in een duurzame, meeneemverpakking in de superet :-)

Knol en Kool Gent, Heilige Geeststraat 30, 9000 Gent