Onze partners

Wil je onze partner worden?  Stuur een e-mail naar b2b@icelab.be en we nemen snel contact met je op.  Alvast hartelijk dank voor je interesse!

Solid stash

Samenwerking

Toen Lily van Solid Stash ons benaderde voor een samenwerking waarbij zij onze gelato aan hun gamma van superlekkere vegan diepvriesmaaltijden zouden toevoegen en wij tevens het Antwerpse oppikpunt van Solid Stash zouden worden, waren we onmiddellijk gewonnen voor het idee.

We vullen elkaar perfect aan.  Zowel Solid Stash als Icelab streven naar smaakbeleving, kwaliteit, duurzaamheid, klantvriendelijkheid en hartelijkheid. We zijn beiden gepassioneerd met lekkere, plantaardige voeding bezig. Samen zorgen we voor de perfecte maaltijd!

Waarover gaat het nu precies?

Solid Stash, dat zijn superlekkere vegan diepvriesmaaltijden, compact verpakt en in een handomdraai klaar. Solid Stash wordt met de fiets aan huis geleverd of kan opgehaald worden in verschillende oppikpunten verspreid over Vlaanderen en Brussel.

Solid Stash is meerdere maanden perfect houdbaar in de vriezer. Geen verspilling!

Momenteel levert Solid Stash met de fiets aan huis in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk – en vele postcodes daarrond.

Solid Stash heeft ook verschillende oppikpunten: bij Icelab in Antwerpen, maar ook in Gent en Lokeren. Bij deze oppikpunten kan je je pre-order ophalen op een moment dat past voor JOU – gewapend met een goeie koeltas en -elementen voor veilig transport naar huis, uiteraard!

Bistro Vélo

Ons koffiehuis Bistro Vélo ligt in de gezellige Zurenborgwijk en serveert zowel koude als warme gerechten en zoetigheden die vegan én glutenvrij zijn. De meeste gerechten maken we zelf met veel liefde maar voor NiceCream van Icelab maken we graag een uitzondering! We bieden geregeld nieuwe smaken in ons aanbod en genieten van de enthousiaste reacties van onze klanten. Zo hadden we al pistache, aardbei, stracciatella, cheesecake, vijgen-walnoot, rum-rozijn en amaretto op de menukaart. Allemaal even lekker! 

Velodroomstraat 46, 2600 Berchem
#bistro_velo 

Photocredits: LumierePhotography (An Van de Wal)

kopikofi

kopikofi is een gezellige plek in Mariaburg waar je terecht kan voor goeie koffie, plantaardig lekkers en voor kopietjes en printwerk.

Schriek 360, 2180 Ekeren
#kopikofi